over 

Executive Coaching

Als directeur (eigenaar/bestuurder/manager) heb je te maken met complexiteit. Daarin spelen allerlei dynamieken en mechanismen; tussen mensen, in teams en in de samenwerking met andere partijen. Je hebt te maken met verschillende belangen, gevoelens en opvattingen. Met daarin vele dilemma’s van leiderschap, bestuur en toezicht. Aan jou de taak om alle diversiteit hierin te erkennen, te honoreren en daarmee het verbindend leiderschap te tonen waarmee je de juiste richting aangeeft.

Je hebt als leider invloed maar je hebt ook te maken met veel (wederzijdse) afhankelijkheden. Op regelmatige basis stil staan bij je persoonlijke aspiraties en de wijze waarop je die wilt invullen, helpt je om je eigen koers te blijven varen. Zodat je de factor kunt zijn en blijven die het verschil maakt, vanuit je eigen persoonlijke waarden en intenties.  

Executive coaching is reflectietijd voor jezelf organiseren, voor persoonlijke groei en het ontwikkelen van wijs leiderschap. Met aandacht voor het productief omgaan met macht vanuit een sterk persoonlijk ethisch besef. We creëren waardevolle momenten waarin je afstand kunt nemen en volledig vrijuit kunt praten over wat je nou echt bezig houdt.

Afspraken vinden plaats op een inspirerende plek,  bij voorkeur wandelend in de natuur. Bewegen ontspant het lijf en schept ruimte in het hoofd. Dat genereert weer nieuwe inzichten en ambities.